LC3000D Material PVC / / Prelata / TPO / Membrana PVC Aparat de Sudura



  • 3 947.49lei 5 263.35lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Frecvența:

50-60HZ

Sudare Lățime:

20-40mm

Numărul De Model:

LC3000D

Utilizare:

folosit pentru / prelata / TPO / Membrana PVC de Sudare

Este Dispozitiv Inteligent:

No

Origine:

China Continentală

Dimensiuni:

49*29*30 CM

Temperatura Max:

600 ° c

Greutate:

15kg


Descriere

LD-3000D automate de despicare mașină

Acest produs este conceput pentru despicare de topitură fierbinte film de acoperire de materiale cum ar fi PVC, PE, DHPE, LDPE, EVA, Pp, etc. Ca răspuns la situația actuală în industria de imprimare inkjet, imagini de mari dimensiuni trebuie să fie tipărite în etape și apoi îmbinate.În general, imagini necesită marginea ambalaj, care în mod inevitabil implică utilizarea inkjet material, mașini de imbinat.

Original despicare metodă a fost 502 tip de adeziv, cu dezavantaje evidente: (1) costul ridicat.O mijlocii vopsire prin pulverizare compania cheltuiește zeci de mii de yuani anual pe lipici, și salariile de despicare lucrătorii sunt chiar mai mari. (2) viteza Lentă.Mai ales în timpul iernii, temperatura este scăzută și lipirea eficiența este scăzută. (3) mediul De lucru este dur.Lipici nu numai ca are un miros puternic, dar, de asemenea, pot reziduuri pe angajații de mâini și de haine. (4) în aer liber inkjet tesatura adeziv despicare este predispus la apariția de bășici și încrețituri atunci când este expusă la lumina soarelui, și adezivul se intareste dupa solidificare, care afectează estetica de pliere și ambalare.

Nostru despicare masina are avantaje semnificative în despicare spray țesături imprimate: nu folosi lipici, consumă doar aproximativ 1,5 grade de energie electrică pe oră, poate îmbinare 8-15 metri pe minut, și necesită doar un singur angajat servo mașină.Ca urmare a utilizării de topitură fierbinte apăsarea principiu pentru despicare, despicare efectul este bun.După despicare pentru 20 de secunde, acesta poate fi rulat, economisind spațiu.Viteza și temperatura pot fi ajustate în funcție de grosimea stratului de vopsire prin pulverizare cârpă pentru a se adapta la diferite tipuri de materiale.

Model Local LC3000D

Avantajele produsului

1. Digital temperatură constantă de control, dotate cu senzori de temperatură, cu ajutorul PID tehnologie, control al temperaturii poate ajunge la ± 1 ℃, despicare este mai uniformă, și intervalul de temperatură este de 20 ℃ -700 ℃.

2. Echipat cu importate Bernieri încălzire core, cu o durata de viata de 3-4 ani

2. Echipat cu un AC de fan, cu vânt puternic de energie și durată de viață mai lungă, reglabile și viteze ale vântului de 60-100.

3. De înaltă performanță de comutare de alimentare este adoptat, cu o bună compatibilitate electromagnetică și mai fiabile de calitate.

4. Seta automat funcția de somn pentru a oferi multi-strat de protecție pentru mașină.

5. Compania noastra este independent cercetat și dezvoltat cu tehnologia de bază și controlabile de calitate!

parametru tehnice

Tensiune/frecventa 220V/50 Hz

General putere 1800W

Volumul de aer 21m3/h

Presiunea vântului 2500 Pa

Interval de temperatură 20-700 ℃

Viteza de sudare 0.8-9.5 m/min

Sudare grosimea de 0,2-2mm

Sudură cu lățime de 3-4cm

Net greutate 15Kg

Dimensiunea globală 485 × două sute optzeci și cinci × 280mm

Anti șoc electric protecție categoria I

gama de produse

1. Întrerupător principal 2. Roata din stanga (invers sârmă) 3. Mâner negru

4 partea neagra cotiera 5 display LCD 6 cotiera

7 comutator Încălzire 8 Aer reglementarea butonul 9 pentru reglarea Vitezei buton

10 pistol cu Aer capacul din spate 11 Universal roata 12 Laser

13 viteze 14 alunecare maneta de 15 conductă de aer snap ring

16 duze aer, 17 despicare roți (pozitiv sârmă), 18 LED-uri, etc

19 setarea Temperaturii (+) 20 de setare a Temperaturii (-) 21 buton de Restaurare

22 viteza de Deplasare valoare de 23 Seta valoarea temperaturii de 24 temperatura Reală valoare

25 întrerupător Principal tasta de 26 de Siguranta tub de 27 de Plug în port

Observație : 1.Cu privire la taxele de import: Dacă punctele vamale că impozitele și taxele vamale clearance-ul trebuie să fie plătit, cumpărătorul trebuie să plătească taxe.Noi nu suporta orice taxe sau taxe de import.În cazul în care cumpărătorul este dispus să plătească taxele vamale și taxele vamale, nu vă vom returna. 2.Despre vămuire: Pentru țările care sunt dificil de a trece prin vamă, cum ar fi: Brazilia, Chile,Turcia, Argentina, etc. Asigurați-vă că aveți capacitatea de a trece de vamă.Nu vom oferi o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu poate trece prin vamale și deduce pachet. 3.Dacă locul tău este la distanță ,atunci trebuie să plătească 38usd .

Scrie un comentariu

       

Produse conexe