Cel mai Popular Masina de Consum Nimh Baterie Hibrid 7.2 V Pentru 1 Prius Gen. 2003



  • 13 334.87lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Garanție:

3 Ani

Certificare:

ISO9001

Locul De Origine:

Guangdong, China

Model:

Prius Stufenheck

Masina Face:

Pentru 1st Gen Prius(2001-2003)

An:

2000-2004

Tehnologia Criteriu:

IEC60086, 2006/66/CE

Origine:

China Continentală

Greutate:

2.2KG

Culoare:

Verde și Roșu și Portocaliu

CC:

30A

Caracteristică:

De Mare Putere Dens

Cerere:

Masina De Pornire A Motorului

Tensiune:

7.2V 6500mah

Nume De Brand:

Yabopower

Masina Montarea:

Toyota

Ambalare:

Restante export de ambalare

Numărul De Model:

L6-pentru 1st Gen Prius 2003


Descriere

Descriere produse de sarcini Numele Produsului Pentru 1st Gen Prius(2001-2003) Masina Hibrid Baterie Compus PVC Tip Pachet Electric wire Baterie de Celule Tehnologie Criteriu IEC60086, 2006/66/CE

Certificare ISO9001:2000; ISO 14001; OHSA18001 CE/ROHS

Caracteristică de Mare Putere Dens Ambalaje Remarcabile export de ambalare

Avantaje

1. Hibridul nostru acumulator este fabricat din pasta de producție la unitatea de celulă. 2. De fabricație folosind importate linii de productie automatizate.Întregul proces. 3. Folosește on-line sistem automat de monitorizare pentru monitorizarea calității pentru a asigura. 4. Coerența de fiecare celulă și de a îmbunătăți durata de viață a bateriei modulului.7.2 v 6500mah/14.4 v 6500mah/ 19.2 v 6.5 Ah Ni-Mh de mare capacitate toyota/Honda/Lexus/Highlander.Baterie auto pentru Insight/Civic/Accord/Honda Fit/Prius/Camry/Lexus/Highlander Detalii Imagini Laudă Recomanda Produsele Profilul Companiei Shenzhen Yabopower Technology Co., Ltd.Bazat pe o înțelegere profundă de utilizare a energiei, Shenzhen Yabopower Technology Co., Ltd., care a fost găsit, în 2012, este angajată în furnizarea de soluții de înaltă calitate, eficiente, ecologice și în condiții de siguranță portabil putere sursa noastră de zi cu zi moderne, trăiește!În prezent, avem un număr de aproximativ 2.500 de persoane, iar zona este de aproximativ 40.000. Putem produce o gamă largă de standard NI-MH.În plus, suntem capabili de a dezvolta și fabrica NI-MH pachet în funcție de solicitările speciale ale clienților noștri.Vom sprijini toate nevoile clientilor, cu o mare capacitate de producție de până la 600000pcs pe zi.Pentru a satisface noua situație de industria baterie și clienților diversificate cereri de pe glob, compania noastra a investit si a fost lansat in 2013. dedicat pentru a construi un plin lanțului de industria de avansate energystorage material,avansate de baterie și alimentare automată a energiei de la baterie pack pentru un vehicul electric hibrid cu sistem de propulsie și de reciclare a bateriilor sistem,cu deplină proprietate intelectuală rightsNow,produsele au intrat highend sistemelor lanțului de aprovizionare cu succes,cum ar fi Toyota și Honda,care să conducă la complet absorbit într internaționale highend industriale de distribuție.Ambarcațiunile Avantaj 1. Produs de import linii de producție automatizate. 2.Nivel ridicat de tehnologie: De la suspensie de producție a unității de producție a celulelor cu de clasă mondială echipament complet automatizate de producție pentru a asigura stabilitatea și coerența de calitatea bateriei. 3. Putere de performanță avantaje: Cu o rată mare / înaltă caracteristicile de putere, maxim rata de descărcare de gestiune a bateriei poate ajunge la 30 ° C, iar cea maximă de încărcare rata poate ajunge la 20C. 4. Viață lungă:produsul poate fi utilizat in vehicule hibride pentru mai mult de opt ani. 5. De înaltă securitate: tehnologie Matură, după mai mult de 20 de ani de aplicare, nu există nici un incendiu și explozie accident, care a fost pe deplin verificate de către piață.Certificări De Ambalare Si De Transport 1. Toate ambalajele noastre sunt testate, excelent export de ambalare.

2. Adauga spuma pachet de produse pentru a proteja produsul de stoarcere și coliziune în timpul transportului.

3. După primirea mărfurilor, vă rugăm să contactați serviciul post-vânzare Tina în timp pentru a determina dacă mărfurile sunt perfecte.

4. În funcție de cererea dumneavoastră, vom alege cele mai potrivite metode de ambalare și metoda de transport.Avem echipă foarte bună pentru aer, pe mare, uscat și livrare expres echipa.FAQ 1.Cum pot obține prețul? -Noi, de obicei, citat în termen de 24 de ore după ce vom primi cererea dvs.(cu Excepția week-end și de sărbători).Dacă sunteți foarte urgent pentru a obține prețul, vă rugăm să ne e-mail sau să ne contactați în alte moduri, astfel încât să putem oferi un citat.

2. Pot cumpăra probe plasarea de comenzi? -Da.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3.Ce este timpul de plumb? -Depinde de cantitatea de comandă și sezonul de comandă.De obicei, putem livra în termen de 3-15 zile pentru cantități mici,și aproximativ 30 de zile pentru cantități mari.

4.Care este termenul de plată? -T/T,Western Union,MoneyGram,și Paypal.Acest lucru este negociabil.

5.Ce este metoda de transport maritim? -Ar putea fi transportate pe mare,prin aer sau prin express(EMS,UPS,DHL,TNT,FEDEX și ect).Vă rugăm să confirmați cu noi înainte de a plasa comenzi.

6.Cum a face tu a face noastre de afaceri pe termen lung și de o relație bună? -o.Ne ținem de bună calitate și preț competitiv pentru a asigura clienții noștri beneficiază ; -b.Noi respectam fiecare client ca pe un prieten și am sincer de a face afaceri și de a face prieteni cu ei, indiferent de unde vin de la.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe