1 BUC 2L Ulei Universal Schimba Artefact Manual Pompa de Aspirație a Pompei de Ulei Artefact Pompa de Vid Instrument de Întreținere



  • 97.20lei 194.45lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Tip De Material:

plastic


Descriere

Caracteristici:

1. Mare Capacitate: 2L capacitate mare sticla de ulei este ușor pentru a stoca ulei și convenabil de a schimba uleiul.

2. Durabil și Flexibil: ulei de depozitare sticla este fabricat din greu material ABS, practic si robust.Rezistent la temperaturi înalte PU furtun este proiectat pentru utilizarea flexibilă.

3. Design unic: presiune Negativă blocare pentru blocarea presiune negativă, asigură o constantă și continuă aspirație.

4. Ușor de Citit: Cu o bifă pe sticlă, ușor să știi capacității de ulei, și ușor de citit.

5. O gamă largă de Aplicații: Acest set este potrivit pentru DIY mici de întreținere, cum ar fi motoare auto, fabrica de mașini de întreținere, și mai mult.

Caietul de sarcini:

Tip: Schimb De Ulei Pompa

Culoare: Așa Cum Se Arată

Material: ABS

Dimensiune: 28*20*17cm/11.02*7.87*6.69 în

Cantitate: 1 set

Capacitate: 2L

Greutatea netă: aproximativ 375g/13.23 oz

Lista De Ambalare:

1* schimbare de Ulei set pompa

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Marcaje pe Sticle: manualul pompei de ulei are un 2L capacitate mare sticla de ulei, ușor pentru a stoca și de a schimba uleiul.Marcaje pe sticla asta face mai ușor de citit.

2.Durabil și Rezistent la temperaturi Înalte: a Făcut de înaltă calitate, material ABS, pompa de ulei are avantaje de durabilitatea și de caracterul reutilizabil, și poliuretan furtun este rezistent la temperaturi înalte și flexibil.

3.Continuă Aspirație a Uleiului: pompa De mână pentru un schimb de ulei asigură o continuă aspirație a uleiului cu o presiune negativă dispozitivul de blocare pentru a bloca în mod eficient la presiunea negativă.

4.Convenabil și Rapid: Rapid de schimbare a lichidului de frână, lichid de ambreiaj si lichidul de servodirecție.O persoană poate termina acest lichid de frână înlocuire a lucra fără ulei murdar colorate pe podea, foarte convenabil și curat.

5.Multi-scop Pompei de Ulei: Universal se potrivește multe tipuri de masini, motociclete, barci, Rulote, Atv-uri, camioane, vehicule de inginerie, snowmobile, și alte echipamente care necesita lichid de extracție.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe