CAS Platformă de Testare pentru BMW CAS Programator pentru BMW de Înaltă Performanță de Presă Auto Cheie Programator pentru BMW CAS3 / CAS2 PK CAS4 4+



  • 371.66lei 530.91lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

chipsoft pro

Articol Greutate:

0.3kg

Înălțime Element:

5inch

Tip De Element:

Testeri Electrice Si Testa Conduce

Tensiune:

V

Tip De Material:

plastic

Electronice:

No

Element De Lungime:

5inch

Extern De Certificare De Testare:

ce

Lățime Produs:

5inch

Origine:

China Continentală

Putere:

W


Descriere

Pentru BMW CAS Platformă de Testare de Înaltă Performanță, Presă pentru BMW CAS Programator Auto Cheie Programator pentru BMW CAS3/ CAS2/

CAS Platformă de Testare – verificare rapidă CAS și cheie de lucru sau nu, fără conectarea la B-MW

Update: Acest BMW CAS nu pot fi actualizate

Sistem de sprijin: Nu este nevoie să se conecteze cu calculatorul, trebuie doar să urmezi instrucțiunile de pași arată

Cum B-MW CAS de Testare Platforma de lucru? 1. Conectați și test BMW CAS3

2. Conectați și test BMW CAS2

3. Notă: cablul roșu de CAS2 / CAS3 ar trebui să fie conectat la primul pin din mufa.

4. După 12V de alimentare este conectat, indicatorul de alimentare luminează și LED-ul de CAS platforma de testare va continua flash rapidă odată ce un al doilea, indică CAS CPU funcționează bine, dacă LED-ul nu, se indică CAS este anormală și nevoia de a repara sau schimba.

5. Introduce B-MW-cheie în CAS de testare platforma mainframe și veți auzi soneria și a vedea CAS adaptor de alimentare indicator verde, acesta indică cheie și CAS funcționează bine; în caz contrar se indică cheia este rupt sau cheia nu are program cu succes.

Notă suplimentară: După B-MW CAS platformă de testare este conectat cu full-noi CAS3, LED-ul nu va mai DEPARTE, numai după EEPROM de date este scris în poate lumina LED de pe.BMW CAS Platformă de Testare vă ajuta să găsiți în cazul în care este de vina: Conectați BMW CAS de testare platforma de la CAS, și după conectat cu putere, LED-ul sau nu va ajuta judeca în cazul în care vina este.

1. După conectat la putere, CAS de testare platforma de lumină LED-uri pentru o lungă perioadă de timp, indică CPU FLASH pierderea de date, sfaturi vă scrie în FLASH date de la un alt model de BMW din acelasi an. 2. După conectat la putere, CAS de testare platforma de lumină LED-uri nu, se indică CPU FLASH de date este blocat cauzate de instabil programator atunci când scrierea de date, aveți nevoie pentru a edita date EEPROM.

3. La CAS3 este rupt atunci când programare si nu pot porni masina, apoi utilizați BMW CAS Platformă de Testare pentru a conecta CAS, după conectat la putere dacă LED-ul pentru o lungă perioadă de timp, indică FLASH de date lipsă și date EEPROM este blocat.

Pachetul inclusiv:

1 buc x B-MW CAS Platformă de Testare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe