Vara Subțire Suport Pentru Genunchi Bretele Genunchiera Elastica Anti Menisc Artrita Prejudiciu Ușura Dureri De Genunchi De Funcționare Volei Sporturi De Instrumente



  • 28.21lei 58.79lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Nailon

Origine:

China Continentală

Varsta:

Universal

Numărul De Model:

Respirabil


Descriere

Nume produs: genunchiere

Dimensiune produs: S,M,L

Produs de culoare: așa Cum se arată în figura

Produs material: Nylon

caracteristici produs:

1. Respirabil și Ușor: genunchi mâneci sunt proiectate cu un strat subțire și material respirabil, pentru a permite fluxul de aer maxim și confort în timpul lunilor fierbinți de vară.

2. Elastic și Flexibil: Realizate cu înaltă calitate tesatura elastica, genunchi mâneci oferi un confortabil si sigur se potrivesc, asigurarea libertății de mișcare în timp ce acordarea de sprijin pentru articulația genunchiului.

3. Profesionala Protectia articulatiilor: genunchi mâneci sunt special concepute pentru a oferi profesionale de calitate comune de protecție, ceea ce le face ideale pentru sporturi precum alergare, baschet, și sari coarda.

4. Îmbunătățită de Căldură: Cu un design inovator, genunchi mâneci asigure un nivel optim de căldură și de izolare pentru zona genunchiului, ajutând la prevenirea leziunilor și de a promova mai rapid de recuperare.

5. Versatil și Unisex: Potrivit pentru ambele bărbați și femei, genunchi mâneci sunt perfecte pentru o gamă largă de activități, inclusiv sportive, de fitness, și utilizarea de zi cu zi.Lor unisex design asigură o potrivire confortabilă pentru toți utilizatorii.

Măsuri de precauție:

1. După cum știm cu toții , pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea, vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii, dar pentru tine este doar de referință.

Livrarea include:

2 buc genunchiere

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe