Rotative Raft Podea de uz Casnic Raft Simplu Raft Carte de Stocare de Multi-strat de Raft de Bibliotecă Tăblii Librero Estanteria



  • 280.19lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Cu Dulapuri De Depozitare:

Da

Origine:

China Continentală

Utilizare Specifică:

Bibliotecă

Uz General:

Mobilier Acasă

Tip:

Mobilier Camera De Zi

Pliat:

No

Numărul de Niveluri:

5

Aspectul:

Stil Modern

Material:

Bambus

Finisaje Material:

Lemn


Descriere

Vom păstra standarde excelente, să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să contactați cu noi, imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.DESPRE FEEDBACK-UL 1.Dacă primiți un produs spart sau probleme de calitate, vă rugăm să conatact cu noi în termen de 7 zile de la primirea de bunuri, după această perioadă, nu se accepta produsul rupt sau probleme de calitate recurs. 2.Deoarece mobila de ambalare demenstion sunt mari, întorcându-se sau retrimiterea este foarte dificil, dar ele sunt fixate cu ușurință prin înlocuire, dacă primiți un mobilier rupt , am doar o sursă de înlocuire și instrumente pentru a repara, nu va accepta retur sau de restituire. 3.Dacă nu vrei bunurilor nici mai mult, și să insiste asupra rambursare, vă rugăm să returnați bunurile noștri Chinezi adresa cu navlul plătit.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE

Tag-uri

raft carte

Anonim
2023-04-24
Am plătit costul de transport maritim, dar am plătit pe piața internă costul de transport maritim din nou. Am comandat unul mai mult, dar asta va întâmpla din nou, de data asta?
Anonim
2023-08-10
Inițial a vrut să cumpere de la Taabao, dar dintr-o dată este imposibil pentru a navei în Coreea, așa că am dat click pe Ali, și zona de navigație ..... ??????? Odată ce ați decide să cumpere. Gratuit și suplimentare costurile de transport. Doar să acorde o suplimentare pentru costurile de transport. Veți plăti separat de alte articole, pentru că s-ar putea lua un tarif. De ce nu ai pluti și muta pentru că ești de transport maritim? L-ai cumpăra? Am făcut-o, iar livrarea se face fără aur. ???????? Odată o mare, tv cu cutia în care este livrat. Când am venit și l-a lansat, copacii s-au aranjat intre Polistiren. Descriere și notificare, un sac cu o mănușă albă, un șofer, o cheie, și un cui. Mai multe baruri ca Hoi-ri, toate celelalte au fost copaci. O dată m-am întors la manualul Papago, nu știu despre ce vorbești. Începe asamblarea de bază ...... Am încercat să-l facă, dar ce este asta? Terminat partea de jos a masinii de cauciuc. Acum trebuie să construim o placa de lemn de lângă ?????? Nu știu de unde pentru a pune unghii. Eu nici măcar nu știu manual. Nu știu dacă mă uit la finalizare. M-am dus la Taobao magazin și am văzut comentarii video și-a dat seama. Scoateți de cauciuc din partea de jos, bagi unghia acolo și se întoarce cu o cheie. Apoi a pus cauciuc nou cu un driver. A fost acest lucru. HA ..... Ceva ciudat despre construirea unui al doilea zid de lemn. Oh... A fost cea mai lungă în partea de jos, dar a fost pus în sus și în jos în sens invers. Rotiți cheia din nou, rândul său, șoferul, și scoateți-l pentru a schimba în sus și în jos. Am făcut cea mai mare lucru să-l adune în camera de zi, dar aproape că am mâncat sticlă de masă. Nu e nimeni acasă, așa că am asamblarea femeie singură, dar am de gând să pun un perete de lemn pe ea și rotiți cheia. Acesta este completat de cotitură aici și acolo. Am pus într-o farfurie, a pus într-un heunchore, și-l adune pentru două ore de dimineață, și apoi trebuie să meargă la muncă. Apoi porniți-l înapoi la unghii cheie care v-ați conectat, se acoperă cu un capac și pune-l într-o rola, și pune-l în pentru un total de 3 ore? Este spânzurat și finalizat. Har... A fost înfricoșător și greu, dar, din fericire, a fost bine să vină fără o rupt loc. Nu știu dacă am de gând să merg toate cărțile, pentru că am de gând să-interior camera mea acum, dar am să-l pun în și de a scrie o revizuire suplimentară. Mm. Am comandat-o pentru că este 37 în lățime, dar când am porniți-l, iese 54cm. Vă rugăm să-l consultați.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe