Raft De Depozitare Reglabil Pentru Organizarea De Origine - Spațiu Organizat Și Dezordine-Free Durabil Birou Consumabile Organizatorii



  • 98.56lei 164.29lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Finisaje Material:

Lemn

Origine:

China Continentală

Dimensiune:

24x22x20cm

Locul De Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Raft de depozitare: Un convenabil și elegant raft din lemn cadou de aniversare.Acest reglabil suport de telefon și birou consumabile organizator este pentru organizarea de origine.

Suport de telefon: Menține dumneavoastră essentials zilnice organizate cu acest durabil și ușor de asamblat raft de lemn.Un multifuncțional și cu economie de spațiu soluție pentru orice interior.

Birou Consumabile Organizatori: casa esențiale pentru barbati.Acest elegant și ușor de curățat, titularul este pentru stocarea ceasuri, portofele și alte elemente esențiale.

Titular: Rămâi organizat cu acest spațiu-organizarea raft de lemn.Sale compacte, este pentru orice birou sau noptiera.

Depozitare: Acest raft din lemn cadou de aniversare este un must-have pentru orice om.Este un material durabil și convenabilă soluție pentru a ține totul în loc.

Cel mai bun dormitor accesorii pentru barbati:barbati organizator stand este ambalat in cutie de cadou.Este cel mai bun de pensionare cadouri pentru bărbați amuzant și neobișnuit pentru bărbați cadouri pentru ziua de nastere.Acest unic și practic patul organizator pentru bărbați le va face bucuros, și ei vor place.

Caietul de sarcini:

Culoare: multi-color.

Material: Lemn.

Dimensiune: Aprox 24*22.1*20 cm/9.45*8.70*7.87 inch.

Notă:

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

Pachetul Include:

Depozitare Shelf1 Bucata

Scrie un comentariu

       

Produse conexe