Aidan La Mijlocul Secolului Modern, Cu Smocuri Tesatura Canapea, Bej



  • 13 918.69lei 18 558.26lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tesatura:

Materiale Compozite

Origine:

China Continentală

Aspectul:

clasic

Canapea Lățime:

<2000mm


Descriere

La MIJLOCUL SECOLULUI DESIGN MODERN: de Amestecare împreună iconic deformarea picioarelor cu o uimitoare cadru de lemn, setul nostru oferă un mid-lea, uită-te la salon spațiu.Cu liniile sale curate și uite subevaluate, acest set se foloseste materiale noi, pentru a reinventa un design tradițional.

BUTON cu SMOCURI de VAFE ȘI DIAMOND STITCH: butonul De sezut cu cusaturi in canapea ofera un plus de rafinament care îmbunătățește design contemporan.Scaunele oferă un waffle model de cusatura și spătarul unui diamant model de cusatura, adăugând un pic de textura, fără a sacrifica confortul.

LAMINATE PERNE ACCENT: Aceasta canapea include două potrivire laminate perne accent, dând această piesă atât un plus de confort și un impuls de stil.Acestea dau o iluzie a defilat arme, dacă sunt introduse în mod corespunzător sau poate fi eliminat pentru o edgier uite.

AUR cu VÂRF de CAUCIUC PICIOARE: Aceste iconic deformarea picioarelor sunt finisate cu aur de sfaturi, furnizarea de final pentru acest mijlocul secolului moderne canapea.Realizate din cauciuc, noastre ecologice din lemn nu numai ca ofera o multime de durabilitate, dar oferă, de asemenea, această piesă frumoasă naturale-cereale uite.Combinat cu un superb finisaj, acest lemn va sta cu adevărat în orice cameră.

ASAMBLARE NECESARE: Unele de asamblare este necesar pentru această canapea.Toate instrucțiunile și instrumentele necesare pentru montaj sunt incluse.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe